Steun ons als donateur of help mee als vrijwilliger.

Doneren van Voedseloverschotten

Stichting Buitengewoon Almere is afhankelijk van de donaties van bedrijven die te maken hebben met voedselverspilling en/of voedseloverschotten. Denk hierbij aan (sociale) ondernemingen, groothandels, lokale leveranciers, telers, horeca en verkopers van voedsel. We bemiddelen bij bedrijven (lokaal en regionaal) om hun overschotten toch nog naar de markt te brengen en/of dit voedsel te brengen naar de kwetsbare mensen in Almere. Zonder voedseldonaties kunnen we geen ondersteuning bieden aan mensen, die dit het hardste nodig hebben.

Wil je Stichting Buitengewoon ondersteunen door voedseloverschot te doneren?
Dat kan door een mail met je gegevens te sturen naar het bestuur van Stichting Buitengewoon Almere: info@buitengewoonalmere.nl

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Stichting Buitengewoon Almere. Gelukkig zijn er veel mensen in en om Almere die zich af en toe of met enige regelmaat een paar uur per week voor onze Stichting Buitengewoon inzetten. Zij helpen dan bijvoorbeeld bij het inzamelen van voedseloverschotten of doen allerlei klusjes die zich voordoen omwille van het goed functioneren van onze organisatie.

Daarnaast zet een aantal mensen zich zelfs meer uren per week in. Dit zijn vrijwilligers die intensief betrokken zijn bij de dagelijkse werkwijze en onze organisatie. Met elkaar zorgen wij voor het dagelijks reilen en zeilen van de stichting. Samen komen we verder!

Als het je leuk lijkt om mee te helpen kun je je aanmelden als vrijwilliger bij ons: meehelpen met onze dagelijkse uitdeelwerkzaamheden, oogstacties, op evenementen onze informatie-marktkraam bemannen en het bereiden van maaltijden is mogelijk.

 

Wil je vrijwilliger worden?

Je kunt meteen aanmelden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gezinnen per week

Mensen per gezin

Maaltijden per week

Vrijwilligers

Pin It on Pinterest

Share This